Webdesignerként arculathoz illő, jól átlátható weboldalakat készítek a tökéletes felhasználói élmény szem előtt tartásával. Kezdő kreatív vállalkozóként lelkesedésemmel és megbízhatóságommal szeretnék kitűnni a számtalan webdesigner és fejlesztő vállalkozás közül.

A weboldalakat WordPress vagy Joomla tartalomkezelő rendszerben készítem el attól függően, hogy mennyire bonyolult oldalra van szükséged. A WordPresst alapvetően blogok számára találták ki, így könnyen áttekinthető oldalak (pl. blog, portfóliós oldal, kis vállalkozás oldala) készítésére ajánlom, de manapság már akár webáruház is létrehozható benne. A Joomlát inkább a kicsit bonyolultabb felépítésű, több aloldallal és bővítményekkel rendelkező weboldalak megalkotásához ajánlom. Miután elkészítettem a weboldaladat, természetesen azt is megmutatom, hogy tudsz bele tartalmakat felvinni és használni a különböző beépített funkciókat.

Bármilyen elképzelésed is van, azt igyekszem rövid időn belül, kedvező áron megvalósítani, így akár 2-3 héten belül elindíthatod saját weboldalad. Ehhez nem is kell mást tenned, mint felvenni velem a kapcsolatot, megosztani velem az ötleteidet és várni az új weboldaladra.

Kérj árajánlatot!